Skip to main content

Opleiding tot Autisme Op Je Bord coach

Opleiding tot
Autisme Op Je Bord coach

 

Dunas Zorg zet Autisme Op Je Bord in bij de begeleiding van kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen in de Duin- en Bollenstreek en Leiden en omgeving.

Autisme Op Je Bord in een interactieve werkvorm dat uitnodigt om op een interactieve wijze met elkaar in gesprek te komen over de manier waarop het autisme zich manifesteert en hetgeen hieraan ten grondslag ligt. Aan de hand van Autisme Op Je Bord gebeurt dit zoveel mogelijk vanuit de neutraliteit met als doel kwalitatief beschrijvend te onderzoeken en ontdekken.

De bedoeling van Autisme Op Je Bord is jou als coach de juiste handvatten aan te bieden om met jezelf en anderen in gesprek te gaan over wat de diepdoordringendheid van het autisme precies inhoudt. Hoe kan ik vanuit het kijken naar gedrag ontdekken welke oorzaken aan datzelfde gedrag te grondslag ligt.

Autisme Op Je Bord helpt ontdekken, is doelgericht, maakt nieuwsgierig, biedt structuur, geeft duidelijkheid, geeft inzicht en stimuleert op gebieden waar dat zinvol is.

Is jouw organisatie ook toe aan een interactieve werkvorm of wil jij jouw eigen vaardigheden en middelen verrijken? Volg dan de opleiding tot Autisme Op Je Bord coach.

Miranda Postma en Monique Koomen zijn beide opgeleid tot Trainers van Autisme Op Je Bord. Dit betekent dat vanuit Dunas Zorg deze opleiding aangeboden wordt bij ons op locatie. Optie om de opleiding als incompany aan te bieden behoort tot mogelijkheden.

Op 19 en 20 september, en 24 en 25 november geven wij een training tot Autisme Op Je Bord aan de Wattstraat 2a te Sassenheim.

Aanmelden kan via https://www.extrass.nl/autisme-op-je-bord