Skip to main content

Aanmelden

Ben je een jeugd- en gezinswerker of Wmo medewerker, werk je in een wijkteam, ben je behandelaar bij een GGZ instelling, een huisarts of POH-GGZ en wil je een cliënt aanmelden bij Dunas Zorg? Dat kan hier.
Dunas Zorg heeft een wachtlijst van enkele maanden. Vergeet niet om de PGB beschikking bij de aanvraag toe te voegen. Heeft de cliënt geen PGB beschikking? Dan adviseren wij graag welke stappen er nodig zijn om een PGB beschikking aan te vragen.

De aanmelding komt binnen bij Dunas Zorg in Noordwijkerhout. Na het bekijken van de aanvraag wordt deze binnen ons aanmeldingsteam bestudeerd. Wanneer de aanvraag intern besproken is, volgt er een intakegesprek. In dit gesprek zullen wij meer willen weten over de cliënt en over de hulpvraag. Alleen met wederzijds goedvinden wordt een begeleidingstraject opgestart.
Download hier het aanmeldingsformulier

Het is ook mogelijk om je partner, zoon en/of dochter vanaf 7 jaar aan te melden bij Dunas Zorg. Vergeet niet om de PGB beschikking bij de aanvraag toe te voegen. Geen PGB beschikking? Dan adviseren wij graag welke stappen er nodig zijn om een PGB beschikking aan te vragen.

De aanmelding komt binnen bij Dunas Zorg in Noordwijkerhout. Na het bekijken van de aanvraag wordt deze binnen ons aanmeldingsteam bestudeerd. Wanneer de aanvraag intern besproken is, volgt er een intakegesprek. In dit gesprek zullen wij meer over je kind of partner te weten willen komen. Het is daarom belangrijk dat niet alleen jij maar ook degene voor wie jij de aanvraag doet (afhankelijk van leeftijd) mee komt naar het intakegesprek. Uiteraard zullen we ook ingaan hoe we jou, je kind of partner het beste kunnen begeleiden. Alleen met wederzijds goedvinden wordt een begeleidingstraject opgestart.