Skip to main content

Over ons

Over ons

De professionals van Dunas Zorg spelen een belangrijke rol in het leven van kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen met autisme, add en/of adhd. Het gaat hier om een groep bijzondere, talentvolle en ook kwetsbare mensen waarbij een levensbrede aanpak nodig is. De aard en intensiteit van autisme varieert per persoon, gedurende de dag en het leven. De zorgprofessionals van Dunas Zorg helpen bij het ontwikkelen van zelfstandigheid en zelfvertrouwen bij deze kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen. Dat doen we in het bijzonder bij momenten van grote veranderingen (andere school, ander werk etc.).

Veel kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen hebben een lange weg begaan voordat zij hulp (durven) aanvragen. De begeleiders zijn er voor het kind of (jong) volwassene, maar ook voor andere leden van het gezin of de partner. Wij weten dat het af en toe best zwaar is om voor iemand met autisme, add en/of adhd te zorgen. De begeleiding is daarom persoonlijk, flexibel, op maat, vrolijk, oprecht en het liefst in eigen omgeving, op school of op het werk. Met als doel: het versterken van de eigen kracht, waarbij zelfwaardering een belangrijke rol speelt.

“Dunas Zorg is zich bewust dat sommige een lange weg hebben begaan.”

Werkgebied

Dunas Zorg is actief in de volgende gemeenten: Leiden, Oegstgeest, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Lisse, Lisserbroek en Hillegom.

Staat jou gemeente er niet tussen? Neem dan contact met ons op.